Over Sander Krol

Over Sander Krol

Als kind heb ik veel meegekregen over meditatie en spiritualiteit
van mijn ouders vanaf dat zij in 1987 een Yoga- en meditatieschool oprichtten. Al op jonge leeftijd deed ik sporadisch mee met meditatielessen en sinds mijn 22ste heb ik meditatie deel Over Sander Krolgemaakt van mijn dagelijks leven. Sindsdien heb ik tientallen workshops gevolgd en doe ik jaarlijks mee aan twee- of drieweekse retraites. Sinds 2011 geef ik sporadisch meditatielessen in de school van mijn ouders.

Tijdens mijn studie Maatschappelijk Werk heb ik de cursus Mindfulness gevolgd en me verdiept in Hartcoherentietraining.
Ik raakte zo enthousiast dat ik besloot ook Mindfulness- en Hartcoherentietrainingen te gaan geven.

Meditatie, Hartcoherentie en Mindfulness hebben mij een gevoel van rust en vrede gegeven welke ik altijd bij me heb, en als ik het even niet ervaar door een gebeurtenis dat mij raakt, kan ik er snel weer mee in contact komen. Vaak hoor ik van mensen dat ik rust uitstraal.
Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen dit gevoel van rust,  balans en vrede te leren eigen te maken. Bij de een betekent dit meer bewustwording van gevoelens- en gedachtepatronen, de ander een positievere levenshouding en weer een ander wil beter omgaan met stress. Ik ben er van overtuigd dat iedereen wel gebaat is bij wat ik te bieden heb, er is immers altijd ruimte voor verbetering, altijd ruimte om een iets betere versie van jezelf te worden.

Mijn cursussen en coachingstrajecten zijn down-to-earth. Alle theorie en oefeningen zijn wetenschappelijk onderbouwd- geen gezweef dus.

Een overzicht van genoten opleidingen:
2016: Cursus Begeleiden bij Stress en Burnout; docent: Carlo Mittendorff
2016: Opleiding tot Heartmath (Hartcoherentie) Coach
2015: Opleiding tot Heartmath (Hartcoherentie) Groepstrainer
2014: Opleiding Mindfulness trainer bij SeeTrue
2012: HBO Opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
– Minor: Training & Coaching
heartmath certified trainerbewust_amsterdam

Stressreductie coaching