Hartcoherentie in-company training

Hartcoherentie in-company training & coaching in Amsterdam en Haarlem

“Een gelukkige werknemer presteert beter, is minder vaak ziek, is een prettige collega en heeft meer energie; een voorbeeldig werknemer!” Met een Hartcoherentie in-company training leren jouw medewerkers meer controle te krijgen over hun denken, voelen en handelen met als resultaat een team dat meer betrokken is, creatiever en helderder denkt en beter met stress om kan gaan!

Wat is hartcoherentie?

Met hartcoherentie kan je middels eenvoudige oefeningen direct je lichaam in een soort van ‘flow’ brengen – alle lichamelijke ritmes als je hormoon-, immuun- en zenuwstelsel worden gesynchroniseerd en volgen het harmonieuze ritme van je hartslag. Je neocortex – je denkbrein – wordt van meer bloed voorzien en functioneert daarom beter. Dit resulteert in een helderder en creatiever denkvermogen, meer veerkracht, betere omgang met stress en uiteindelijk ook een betere gezondheid!

Hoe ziet een Hartcoherentie in-company training er uit?

Hartcoherentie in-company training


Tijdens de hartcoherentie training kunnen medewerkers zien wat het effect is van de oefening op hun hartslag. Bovenstaand plaatje is een screenshot van de computer waarop de variatie in hartslagen te zien is. Deze persoon zat rustig op een stoel zonder blootstelling aan stress, wanneer deze persoon begon met het beoefenen van hartcoherentie veranderde de hartslag direct van een onregelmatige naar regelmatige; een coherente hartslag.

Het oefenen wordt door de medewerkers leuk gevonden daar het resultaat van de oefening en je ontwikkeling meetbaar is. Het is dus prettig voor hen als ze ook na de training door kunnen gaan met het meten van hun hartslag, hun voortgang.
Medewerkers kunnen een hartcoherentie app downloaden en daarmee oefenen. Natuurlijk kan je als werkgever ook beslissen professioneel apparatuur aan te schaffen voor het oefenen, zie: Heartmath webwinkel
Via Heartful-Working is een korting mogelijk.

Heartmath hartcoherentie wordt, onder vele anderen, gebruikt door de politie, het leger, prof sport en nu ook steeds vaker bij bedrijven en zorginstellingen.

De resultaten van hartcoherentie

Hartcoherentie in-company training

Er is veel onderzoek gedaan naar de resultaten van het beoefenen van hartcoherentie.
Zie hier de resultaten
Bron: www.heartmathbenelux.com

Hartcoherentie op maat

Een hartcoherentie in-company training kan geheel op maat aangeboden worden, ook coaching voor bijvoorbeeld werknemers met een burnout of symptomen daarvan.
Online trainingen zijn ook mogelijk, al vanaf 1 uur!

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
sander@heartful-living.nl
06 4528 4108

Hartcoherentie in-company training
Hartcoherentie in-company training

 Heart Coherence
 Heart Coherence
 Heart Coherence
 Heart Coherence
 Heart Coherence
heart coherence
hartcoherentie
hartcoherentie loopbaan lounge